johannabestabilling

Alla inlägg under juni 2011

MTV

Av Johanna B - 6 juni 2011 03:27

Godnatt! Jag tänkte säga hejdå för jag tänker stänga av datorn. För att i fall jag inte hinner innan mamma ska upp och jobba för det gör hon tidigt. Jag tänkter såklart se klart på MTV men inte med datan på.

Ni ska veta hur många gånger jag vara nära att bara falla ihop och grätaunder röda mattan för det jag såg på dampade och jag fick panik. Speciellt när den började när kristen kom men som tur var så jag iaf lite. Jag lyckades se Kristen, Taylor, Nikki, Elizabeth och Kellan på röda mattan. Men jag såg inte Jackson. Men jag tror jag såg nästan alla. Jag såg Dakotas lillasyster Elle också.


 


P.S Jag bloggar mer om det här imorgon eller på tisdag.

Av Johanna B - 5 juni 2011 23:06

Här är Breaking Dawn part 1 trailern. Jag har ingen aning om hur öänge den kommer finnas på youtube men titta för det finns risk att den försvinner. Eftersom den inte har vistas på MTV award än.

Den är underbar! Å gud vad jag längtar till november! Jag bilr galen av längtan.


 

Av Johanna B - 5 juni 2011 22:25

Vinnaren av Big Brother 2011 är... SIMON!!!!!

YES!!!!!! Simon är verkligen bäst!! Puss på honom.

Här är silver medaljören. Han är lite smått snygg ändå.


3:a

Av Johanna B - 5 juni 2011 22:14

Nu ska dem säga den som först får lämna huset idag (3:an) och det är... MARTIN.

Så nu står det mellan Simon och Peter så då borde Simon vinna. Ring på Simon!!!     

                                                  
             

Av Johanna B - 5 juni 2011 21:00

Hej!


Igår var jag på Grönan med familjen. Ni får lite bilder senare för kameran har inget batteri just nu. Det var riktigt roligt men det betyde också att jag inte kunde följa med till Malin och Kickis sommarstuga. Just nu är det Big brother final. jag hejar på den super duper snälla och underbara SIMON!!! Han MÅSTE vinna. Igår när vi åkte hem från grönan åkte vi förbi där dem är nu. Det är lite coolt.

Simon är längst till höger. Martin i mitten och Peter längst till vänster. Jag ringde nyss och röstade på Simon så jag hejar på honom just nu.

Idag har jag sett på TV och läst. Jag har läst ut Vampyrens märke. Den var faktiskt sorlig. Jag har också läst lite i Svindlande höjder. Den är inte så bra än så länge men hoppas den blir bättre.

På boken jag har så är det inte den här framsidan. Det finns några svåra ord eftersom den är gammal.

Jag hittade denna fina bild när jag sökte på Svindlande höjder.

På tal om the twilight saga så är Eclipse och skådespelarna nominerade i olika katigorier på MTV arwards där Även Breaking Dawn part 1 trailer ska visas så jag ska försöka hålla mig vaken.

På tal om Twilight igen så nämde dem Twilight i lycka till Charlie.

På tal om Twilight igen så har jag lyckas övertala mamma att hon ska läsa Om jag kunde drömma och nu ska hon göra det.

Denna underbara bok!!


Av Johanna B - 1 juni 2011 23:42

Det här var ingen vanlig skoldag utan vi åkte till fyrishov och drog sedan till domkyrkan. Det var roligt att bada men efter så gick vi till domkyrkan och jag fick skavsår. Efter det åkte de andra hem med bussen mmedan jag skulle vänta på mamma. Jag blev tvungen att leta mig fram till rätt ställe. En gång träffade jag bussen som kallsen satt i och då vände jag mig om och låtsasdes prata i telefon för jag tyckte det var pinsamt att jag inte hittade. Jag såg typ Rasmus och Axeli bussen. Men jag kom gram till slut och då åkte vi till min kusin för han tog studenten idag. När vi kom var han så full att han sov haha. En av alla saker han fick var en sprit pistol och dem verkade tycka att det var jätte kul. Pappa satt också bland dem andra (yngre) pojkarna eller vad man ska säga. Det var så grymt pinsamt. Men hela min släkt är pinsam det är det som är roligt. Om det inte skulle vara pinsama så skulle det vara en tråkig släkt. Aja nu har jag bara suttit vid datan.

Gud vad söt hon är.


 

Översätt

Sök i bloggen

Presentation


Jag heter Johanna och är 13 år. På min blogg bloggar jag om allt mellan himmel och jord. Jag gillar läsa, rida, va med kompisar och mm. Jag ÄLSKAR the Twilight Saga och Dimitri Belikov.

bloggsvar

Omröstning

Vad är roligast att göra på datan??
 Blogga
 Spela spel
 Läsa bloggar
 Se på film
 Bilddagboken.se
 Facebook
 Twitter
 Annat

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Fråga mig

7 besvarade frågor

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards