johannabestabilling

Alla inlägg under juni 2011

Av Johanna B - 22 juni 2011 02:19

Bratz the movie

 

Orginltitel: Bratz the movie


Regissör: Sean McNamara


Kategori: Komedi


Speltid: 1 tim 38 min


Skådespelare:Nathalia Ramos, Janel Parrish, Logan Browning, Skyler Shaye, Chelsea Staub, Lainie Kazan, Jon Voight, Anneliese van der Pol och mf.


Handling: Yasmin, Jade, Sasha och Cloe är bästa vänner och har alltid varit. Men när de börjar på en ny skola och träffar Meredith Baxter Dimly, som tvingar dem att välja mellan alla "gäng", så sätts deras vänskap på prov. Men snart får tjejerna lära sig vad det är att vara en vän.


Vad tycker jag: Jag tycker att den var bra. Jag trodde den skulle vara roligare fast deen var hyfsat rolig. Det var typ en sak i slutet jag inte fattade. Men filmen var riktig bra och det gjorde så att tiden gick snabbt. Den får 8/10 av mig.



 



Av Johanna B - 21 juni 2011 20:31

Jag sitter här och försöker lösa korsord men det går inge bra. Jag har fastnat på tre ord. Kan ni hjälpa mig? Jag skriver ordet och vad jag kommit fram till. Och ? är att jag inte vet vad det ska vara för bokstav.


TAFATT: ?E?


TRATT: ?O?


SAMLAT: E?AT


Nu hoppas jag att ni älskade bloggläsare ska hjälpa mig.


 


P.S Rösta gärna på min blid HÄR.

Av Johanna B - 21 juni 2011 13:39


Million dollar baby

 

Orginaltitel: Million dollar baby


Regissör: Clint Eastwood


Speltid: 132 min


Skådespelare: Clint Eastwood, Hilary Swank, Morgan Freeman och mf.


Handling:Clint Eastwood spelar den åldrade Frankie Dunn, boxningstränaren som en gång börjat som en skicklig "cut man" med uppgift att sy ihop trasiga boxare så att matcherna kan fortsätta. Som tränare har han under sitt liv tränat upp många professionella boxare. Hans gyllene regel som han lär ut till sina adepter är att alltid skydda sig själv. Han vägrar låta någon komma honom nära inpå livet efter att för länge sedan förlorat kontakten med sin dotter och inte får förlåtelse för det han gjort. Hans enda vän och tidigare adept Eddie "Scrap" Dupris hjälper honom att driva den nedgångna träningslokalen Hit Pit. Frankie är sedan många år tyngd av skulden av att han borde ha stoppat Scraps sista match då hans öga gick förlorat.

En dag kommer Maggie Fitzgerald in till gymmet. Hon är 31 år, kommer från en fattig familj och har under hela sin uppväxt fått höra att hon är white trash och inte duger någonting till. Men hon är envis och har siktet inställt på att bli en framgångsrik boxare och vill ha den buttre Frankie som tränare. Han vägrar först då han menar att hon är för gammal och att han för den delen inte tränar kvinnor. Maggie envisas och han ger till slut med sig. Maggie är en fokuserad, passionerad naturbegåvning och lär sig snabbt. De båda trivs ihop, Maggie blir som en andra dotter för Frankie, ett substitut för den dotter han förlorat.


Vad tycker jag: Den var riktig bra. Vad ska man mer säga än att den är och visar att tjejer kan boxas de också. Den var sorlig och man grät. Den får 9.5/10 av mig.




 

Av Johanna B - 21 juni 2011 13:22

Svindlande höjder

 

Orginaltitel: Wuthering Heights


Författare: Emily Brontë


Kategori: Romantik


Huvudpersoner: Catherine Earnshaw och Heathcliff


Handling: Berättelsen tar sin början 1801 när Mr Lockwood anländer till området för att hyra Thrushcross Grange av Mr Heathcliff, ägaren av närliggande Wuthering Heights. Mr Lockwood tvingas på grund av dåligt väder tillbringa en natt på Wuthering Heights. Under natten drömmer han hemska drömmar om hur spöket efter Catherine Earnshaw ber att få bli insläppt i huset genom fönstret. Mr Lockwood blir intresserad och då han är på The Grange och återhämtar sig från en förkylning ber han hushållerskan Nelly Dean att berätta om Wuthering Heights och dess ägare Mr Heathcliff.

Här tar Nelly Dean över som historiens berättare och börjar sin berättelse med hur Heathcliff, ett föräldralöst zigenarbarn funnet på Liverpools gator, får följa med dåvarande ägaren Mr Earnshaw hem till Wuthering Heights för att uppfostras som ett av hans egna barn. Sonen i familjen, Hindley, avskyr Heathcliff eftersom han ser honom som en inkräktare och rival. För dottern Catherine blir han däremot hennes käraste lekkamrat och själsfrände. Då Mr Earnshaw tre år senare dör får Hindley, som nu har gift sig, ta över som Wuthering Heights ägare, han behandlar Heathcliff mycket illa och låter honom arbeta som tjänare i huset. Catherine blir vän med grannarna på Thrushcross Grange, familjen Linton, och hennes tidigare så vilda natur lugnas. Speciellt nära vän blir hon med sonen Edgar Linton. Edgar Linton och Heathcliff tycker mycket illa om varandra då de båda vill ha Catherines uppmärksamhet.


Vad tycker jag: Den var rätt bra men det fanns svåra ord och i början fattade man typ inget. Och en annan sak jag fortfarande inte fattar är heter hushållerskan Nelly eller Ellen. Den kunde också vara lite långtråkig. Jag ger boken 7/10 av mig.


    

Av Johanna B - 21 juni 2011 01:36

the Tourist


Orginaltitel: the Tourist


Regissör: Florian Henckel von Donnersmarck


Kategori: Thriller och drama


Speltid: 1 tim 43 min


Skådespelare:Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Timothy Dalton

Steven Berkoff, Rufus Sewell, Ralf Moeller, Raoul Bova, Igor Jijikine, Alessio Boni, Jean-Marie Lamour, Giovanni Guidelli, Christian De Sica, Daniele Pecci, Clément Sibony, François Vincentelli, Bruno Wolkowitch, Marc Ruchmann, Mhamed Arezki, Julien Baumgartner och mf.


Handling: Under en improviserad resa till Europa för att laga ett brustet hjärta, snubblar Frank oväntat in i ett flirtigt möte med Elise, en extraordinär kvinna som medvetet har korsat hans väg. Med de hisnande vackra Venedig och Paris som bakgrund, utvecklas deras romans snabbt och omedvetet och snart befinner de sig i en dödligt katt- och råttalek.


Vad tycker jag: Den var inte som jag väntat mig, den var bättre än jag väntat mig. Men ibland så fattade jag inte vad som hände och jag tycker att dem kunde ha utvecklat allt lite mer för det hade inte gjort något om den var lite längre. Men den var  bra och spännande. Ibland satt jag och spände mig för jag tyckte den var så spännande. Den får 9/10 av mig.



 


Av Johanna B - 19 juni 2011 12:44

Jag, Malin och Adina märkte den här igår när vi tittade på Haunted musikvideos. Det är tydligen många som vill att Carlisle och Bella ska vara tillsammans. Den här var faktiskt riktigt bra.


 

Av Johanna B - 19 juni 2011 12:29

O.B.S Om ni inte läst Törst, Fruset blod och skuggkysst som är med i serien Vampire Academy så är detta spoiler. Så tänk er för innan ni läser.



 

Jag är bara så kär i det här citatet. Jag gråter och ler varje gång jag läser det.


 

Av Johanna B - 19 juni 2011 11:45

Godmorgon!

  

Idag ska jag antagligen bara vara hemma tror jag (som vanligt) haha. Jag ser på ett småkryps liv. Den är faktiskt rätt bra. Ni ska få riktigt några bilder från min kamera från sista inspelningen av haunted. Jag och Adina sov hos Malin och Kicki från fredags till igår. Det var RIKTIGT kul. Haha. Ni kommer antagligen få fler bilder när Malin och Adina skickar bilderna från deras kameror. Men dem kanske kommer ara lite upptagna för Malin ska vara på ridläger mellan söndag till torsdag och Adina ska fixa haunted musikvideon.

Vet att den är lite suddig menmen. Detta gjorde vi i fredags kväll.

Vi var också ut och knäppte på blötta blad och blommor på Malin och Kickis gård på fredag kvällen.

Detta är pappret där vi planerar allt.

Malin som Kalrsson på Taket. :D

Vi var förbi kyrkogården och gick förbi Andres. Han hjäpte mormor förr eftersom hon har ryggproblem men sedan fick han ett hjärtattack när han bara var 45 år och så dog han. Han var riktig rolig. Nu har mormor en fästman som hon träffa för typ 2 år sedan. Dem ska gifta sig i augusti.

Denna låg också på Anders gravsten.

Vi gick förbi minneslunden där hade någon lagt dit den här stenen.

Det fanns också massa blommor där.


 

Översätt

Sök i bloggen

Presentation


Jag heter Johanna och är 13 år. På min blogg bloggar jag om allt mellan himmel och jord. Jag gillar läsa, rida, va med kompisar och mm. Jag ÄLSKAR the Twilight Saga och Dimitri Belikov.

bloggsvar

Omröstning

Vad är roligast att göra på datan??
 Blogga
 Spela spel
 Läsa bloggar
 Se på film
 Bilddagboken.se
 Facebook
 Twitter
 Annat

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Fråga mig

7 besvarade frågor

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards